Апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров ще получи обвинение за незаконно държане

...
Апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров ще получи обвинение за незаконно държане
Коментари Харесай

Повдигат обвинение за незаконно държане на боеприпаси на апелативния прокурор на Варна в понеделник!

Апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров ще получи обвиняване за нелегално държане на муниции. Това се чака да се случи в понеделник в Софийската градска прокуратура, научи bTV.

Миналата сряда прокурори от София претърсиха дома и кабинета на Чавдаров във Варна. Установено бе огромен количество бойно оръжие, за което магистратът е показал разрешителни. Не е могъл да показа документи за 271 патрона, част от които за автомат " Калашников ".

От служебната каса на апелативния прокурор на Варна са конфискувани и 49 000 евро и 20 000 лева Чавдаров оправдал съществуването на огромната сума пари със заеми. В декларацията на магистрата пред ИВСС, която е подал преди три месеца, обаче, той е показал като налични парични средства единствено 20 000 лв..

Разследването на СГП против Чавдаров е поради подаден от кмета на Варна Иван Портних сигнал в КПКОНПИ, че апелативният прокурор на морската столица му е изискал и след това е прибрал рушвет от 20 000 евро, с цел да " смачка " дело против градоначалника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР